ВЫСШИЙ КОЛЛЕДЖ ИМЕНИ КУМАША НУРГАЛИЕВА

Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндіріс-07210300

07210300 «Хлебопекарное, макаронное и кондитерское производство»

Оглавление

07210300 «Нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісі»

Оқу формалары:

Күндіз

Корреспонденция

Біліктілік:технолог

Жұмыс біліктілігі:

Кондитер

Бейкер

Оқу шарттары:

Біліктілік күндізгі бөлім Сырттай
Негізінде

9 сынып

Негізінде

11 сынып

Колледж негізінде Негізінде

11 сынып

Колледж негізінде
жұмысшы мамандығы 2 жыл

10 ай

1 жыл

10 ай

1 жыл

10 ай

Орта буын маманы 3 жыл

10 ай

2 жыл

10 ай

10 ай 2 жыл

10 ай

10 ай

 

Оқу жоспарына сәйкес пәндер тізімі

Нан – бәрінің басы.
Ал бұл шындық.

Біздің колледжде наубайхана, макарон және кондитерлік өнімдер өндірісінің техник-технологы біліктілігін алуға болады.

Сіз әртүрлі қамыр түрлерін дайындау технологиясын үйренесіз. Сіз макарон және кондитерлік өнімдердің ассортименті мен өндірісімен танысып, қала мен облыстың тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарына жұмысқа орналаса аласыз.

Сіз нан өнімдерін — тоқаш, бәліш, тоқыма, тоқаш, рогалик, рогалик және т.б. жасау дағдыларын меңгересіз.

Сіз тәтті өнімдерді — торттарды, кондитерлік өнімдерді, пряниктерді, печеньелерді, сондай-ақ әрлеу жартылай фабрикаттарды — кілегей, глазурь, суфле жасауды үйренесіз.

Кішкентай кезімізден бәріміз тәтті тағамдарды десертке жейміз. Ал кәмпиттер, ирис, карамель, халва, шоколад жасау технологиясын кім үйренгісі келмейді? Біз сізге бұл мүмкіндікті береміз!

Сіздер үшін колледж заманауи зертханамен жабдықталған, онда колледж студенттері тәжірибеден өтеді. Ал наубайханаларда өндірістік тәжірибе ұйымдастырылады».Ақсай-Нан«,»Нан«,»Межебицкий«, кондитерлік цехтарда,«Кондитер+» ЖШС, «Саяхат», «Бона», сондай-ақ тәтті және кондитерлік өнімдер шығаратын республиканың кондитер фабрикаларында.

Түлектер – кең профильді мамандар. Олар есеп-қисап жасауды біледі, тауарын дұрыс жарнамалап, тиімді сатуды біледі.

Бізге келіңіз және әрқашан сұранысқа ие мамандыққа ие болыңыз!

 

 

Оставьте заявку и получите консультацию