19 и 21 декабря 2018 года группа 17-ОП-1, 17-ОПказ-1 по специальности «Организация питания» сдала квалификационный экзамен на получение III разряда.
Студенты кроме приготовления холодных блюд и закусок, также оформления и подачи, разрабатывали технико-технологические карты. Студенты при защите квалификационного разряда показали хороший уровень подготовки.
2018 жылдың 19 және 21 желтоқсанда 0508000 «Тамақтануды ұйымдастыру» мамандығынан 17-ОП-1, 17-ОПказ-1 топтары біліктілік емтиханды III разряд алғанға тапсырды.
Суық тағамдар және тіскебасар тағамдарды, оған қоса оны безендіруді және ұсынып беруден басқа, техникоөтехнологиялық карталарды құрастырды. Біліктілік дәрежесін қорғаған кезде студенттер жақсы нәтижжелерді көрсетті.