Тамақтануды ұйымдастыру-10130300

10130300 «Организация питания»

Оглавление

10130300 Қоғамдық тамақтандыру

Оқу формалары:

Күндіз

Корреспонденция

Біліктілік:технолог

Жұмыс біліктілігі:

Пісіру

Кондитер-дизайнер

Оқу шарттары:

Біліктілік күндізгі бөлім Сырттай
Негізінде

9 сынып

Негізінде

11 сынып

Колледж негізінде Негізінде

11 сынып

Колледж негізінде
жұмысшы мамандығы 2 жыл

10 ай

1 жыл

10 ай

1 жыл

10 ай

Орта буын маманы 3 жыл

10 ай

2 жыл

10 ай

10 ай 2 жыл

10 ай

10 ай

 

Оқу жоспарына сәйкес пәндер тізімі

Бұл мамандық қай уақытта да сұранысқа ие.

Ұрпақтан ұрпаққа адамдар тамақ дайындау тәжірибесін берді. Біз тамақ өмірдің, денсаулықтың және әл-ауқаттың негізі екенін түсініп, тағамға байланысты барлық дәстүрлерді мұқият сақтадық.

технологдастарханның және кез келген банкеттің сәні болатын салаттар, тісбасарлар дайындау өнерін меңгерген маман. Біз сендерге ою өнерін үйретеміз – көкөністер мен жемістерді мүсіндеп ою, оны ұстаздарымыз меңгерген.

Сіз көже, ет, құс етін, балық, тәтті тағамдар, десерттер мен кондитерлік өнімдерді дайындау дағдыларын игеріп, қазақтың ұлттық тағамдарының қыр-сырын меңгересіз. Колледжде заманауи технологиямен, инвентарлық, шағын механикаландырумен жабдықталған зертхана бар.

Қазірдің өзінде үшінші курста колледж студенттері біліктілік емтиханын тапсырып, жұмысшы мамандығы – IV санатты аспазшы мамандығын алады.

Бұл шедеврлер біздің студенттердің қолымен жасалған. Технолог дастархан жаюды біледі, ыдыс-аяқты қалай беруді, даяшының, барменнің және администратордың дағдыларын біледі. Ал мұның барлығын қызмет көрсетуді ұйымдастыру зертханасында білуге ​​болады.

Біздің мамандар еңбек нарығында сұранысқа ие және қала мен облыс кәсіпорындарында жұмыс істейді:

мейрамханаларда

  • «Ертіс»,
  • «Үлбі»,
  • «Жарқыраған өзен»
  • «Тәж», «Саяхат»,

ойын-сауық орталықтары

  • «Прима зодиак»,
  • «Орын»,

кафелерде, асханаларда, пиццерияларда.

Колледжді бітіргеннен кейін сіз оңай жұмыс таба аласыз, өз бизнесіңізді аша аласыз.

 

Оставьте заявку и получите консультацию